Pàgines

19/8/12

Iogurts a 'bon preu' per liquidació

Feliç del que vaig poder fotografiar dimarts a la tarda tot comprant al Bonpreu del carrer Torelló de Vic. Iogurts de marca Llet Nostra a preu de "liquidació": 0,59 euros un pack de quatre iogurts. El motiu s'indicava en una enganxina: "PVP Rebaixat. Caducitat curta". Efectivament, érem el dia 14 a mitja tarda i els iogurts caducaven el dia 16. Tenint en compte que el 15 era festa, eren a punt de caducar.

En comptes de fer com altres súpers, que quan un producte alimentari és a punt de caducar el llencen (els surt més car gestionar-ne aquesta venda en forma de "liquidació" que no pas llençar-lo al contenidor), Bonpreu -no sé si amb la 'complicitat' de Llet Nostra- els posen a la venda a 'bon preu', i mai millor dit.

És una de les propostes, junt amb la d'entregar aquests productes de 'mal gestionar' a menjadors socials o entitats com el banc d'aliments, que alguns portem fent des de fa temps i que va posar-se sobre la taula, per no sortir de Vic, en la campanya que va fer la CUP la primavera passada i que tanta crítica els va merèixer de la majoria de la resta de grups polítics. En fi... que molt bé, en aquest cas, per Bonpreu i, si és el cas, per Llet Nostra.

Per cert, diumenge TV3 va repetir el '30 minuts' dedicat al menjar que es llença als súpers. I per això es pot tornar a visionar complet a 'TV3 a la carta'. L'altra vegada, per motius de drets, li van tenir una setmana. No sé si ara hi serà més temps.